Fasiliteter

Solheimsdalen ligger på Tjørhom i Sirdal, ca 1,5 times kjøring fra Stavanger. Hytten har overnattingskapasitet for 60 personer. Det er stor og romslig peisestue, stort kjøkken som kan betjene opptil 50-60 personer med god spiseplass i tilknytning. I 2019 ble hytten påkostet med romslig og solrik terrasse og bålplass. Fasilitetene passer derfor perfekt for de fleste aktivitetsarrangementer året rundt.

Hyttens overnattingskapasitet består i flermannsrom med køyesenger og noen få familierom med dobbeltseng eller enkle senger. I tillegg har stedet tørkerom for klær og sko, samt gode toalettforhold.

Eiendommen på 15 mål ligger i skråningen opp mot Raudåknuten (965 moh), som er et av de høyeste fjellene i området. Hytta ligger meget bra til for aktiviteter både sommer og vinter. Området byr på spennende turmuligheter og opplevelser, som f.eks Raudaknuten eller Dorgefossen.

Hytten har tilgang til løypenett mot Sageneset, Donsen og Hønedalen. Alpinanlegg på Tjørhomfjellet ligger ca. 10min kjøring fra hytten. Det er kjørevei helt frem til eiendommen og denne blir brøytet om vinteren.

Parkering til ca. 35 biler på tunet samt ca. 15 biler på veien. Buss kan også parkere i nærområdet.

Om vinteren kan gjestene benytte egen smørebod, eller låne en pulk. Hytta har montert lyskaster på baksiden som gjør det trygt å ake også på kveldstid.

Gjestene på hytta i Solheimsdalen har fiskerett i Raudåvatnet, som ligger lenger opp i dalen. Det er også mulig å låne båt eller kano.

Etter en opplevelsesrik dag på fjellet kan du nyte varmen i vår vedfyrte badestamp.